Om Flexkontot

Flexkontot erbjuder en kontokreditlösning där du beviljas en limit på upp till 20 000 kronor. Du väljer själv hur stor del av din limit som du vill ta ut och när du vill göra nya uttag. Du väljer också själv hur ofta och hur mycket du vill återbetala. Kan det bli mer flexibelt?

Flexibla krediter

Välj själv hur stor limit du vill ansöka om och därefter hur stort belopp du vill ta ut. Välj själv hur mycket du vill betala varje månad och betala bara ränta för den delen av din kredit som utnyttjas. Minsta belopp att betala skall alltid betalas enligt månadsavin som förfaller den 28:e varje månad. Läs mer om minsta belopp att betala under vanliga frågor.

Låna tryggt

Varje månad skickas en avi som på ett tydligt sätt förklarar hur återbetalning görs och som tydligt specificerar kostnaden för ditt lån. Flexkontot har inga dolda avgifter. Vi hanterar din ansökan på ett konfidentiellt och säkert sätt och inhämtar våra kreditupplysningar från UC.

Kontakta oss

Vi ger snabba och tydliga besked. Kan ett lån inte beviljas förklarar vi alltid varför. Vår kundservice är tillgänglig på telefon vardagar klockan 09-12, 08 – 500 850 47 och kan när som helst kontaktas via e-post.

Vem kan bli beviljad en kontokredit?

Flexkontot gör en helhetsbedömning av din framtida återbetalningsförmåga. Grundkravet är att du är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 150 000 kronor och inte har några aktuella skulder hos Kronofogden. Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att kunna bli beviljad en kontokredit hos oss.

Om Brixo AB

Flexkontot är en del av Brixo AB (org.nr. 556978-9273). Brixo är ett svenskt fintechbolag som utmanar det traditionella banksystemet genom att erbjuda internetbaserade krediter till privatpersoner. Bolaget grundades 2014 och är ett konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn. Brixos vision är att med innovativa kreditprodukter och moderna metoder tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet. Bolaget strävar efter att förenkla och förbättra marknaden för finansieringstjänster genom att ständigt utveckla sin egna anpassningsbara tekniska plattform.

Brixo erbjuder lån på 5 000 – 30 000 kronor som återbetalas med ett fast belopp varje månad. Läs mer och ansök om att låna pengar av Brixo här.

Tillstånd och tillsyn

Brixo har Finansinspektionens tillstånd att bedriva verksamhet enligt lag (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter och står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.