Låna 30 000 kr

Låna 30 000 kr utan UC

Låna 30 000 kr med kontokredit utan UC. Vi erbjuder en kontokredit med flexibla villkor att använda på det sätt du önskar. Låna upp till 30 000 kr även med betalningsanmärkning

  • Låna upp till 30 000 kr flexibelt med en kontokredit
  • Låna med historiska betalningsanmärkningar
  • Ansök med BankID och få snabbt besked

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 8 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-06-26

Krediten har 43,98 % rörlig nominell årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr. Löptid från 8 till 62 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.


varningstriangel

Detta är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna 30 000 kr med en kontokredit

Flexkontots största lånebelopp är 30 000 kr. Hos oss kan du låna 30 000 kr genom en enkelt online-ansökan och få snabbt besked inom 24 timmar. Med Flexkontots flexibla kontokredit kan man låna 30 000 kr på ett flexibelt sätt. Kontokrediten innebär att du beviljas en kreditgräns (även kallat limit) på 30 000 kronor som du sedan själv väljer hur du vill använda. Som ett exempel kan du begära att endast 10 000 kronor betalas ut direkt och att då resterande 20 000 kronor av din kreditgräns finns kvar för framtida uttag. Det är enkelt att begära ett uttag via Mina Sidor och utbetalningen sker direkt. Beroende på tid på dygnet kommer pengarna fram samma dag eller senast bankdagen efter.

Snabblån på 30 000 kr

Flexkontots lån på 30 000 kronor har snabblånets alla fördelar. Det är enkelt att ansöka och vi ger snabbt besked. Så snart lånet godkänts görs utbetalningen och pengarna kommer vanligen fram samma dag, som för ett snabblån på 30 000 kr.

Låna 30 000 kr utan UC

Att ha många förfrågningar hos UC kan göra det svårt att låna och försämra både ränta och chansen att ens få ett lån hos stora banker. Hos Flexkontot kan du låna 30 000 kr utan UC. Vi använder istället kreditupplysning från Bisnode. Vi gör alltid en noggrann och ansvarsfull kreditbedömning, men helt utan UC. Läs mer om att låna utan UC här.

Så lånar du 30 000 kr av Flexkontot

För att låna 30 000 kronor av Flexkontot så behöver du fylla i ansökan online. Det finns inget annat sätt att låna 30 000 kronor av oss än genom ansökan digitalt. Du behöver fylla i personuppgifter samt uppgift om inkomst, utgifter och andra lån. Därefter legitimerar du dig med BankID. Enklare blir det inte att ansöka om ett lån på 30 000 kronor. När du har beviljats kan du logga in på Mina Sidor och administrera din kredit, inklusive att begära uttag från outnyttjad limit.

Att låna 30 000 kr trots betalningsanmärkningar

Flexkontot ser till helheten och hur din ekonomi ser ut idag och framåt. Vi kan därför bevilja ett lån på 30 000 kronor även trots tidigare betalningsanmärkningar. Ansök om att låna 30 000 kr trots betalningsanmärkning eller läs mer på denna länk. Vi gör en noggrann kreditprövning och kan därför bevilja låntagare med betalningsanmärkning när andra säger nej.

Vad kan man låna 30 000 kr till?

Ett lån på 30 000 kronor kan användas till många olika saker. Bland de mest populära finns att refinansiera andra lån liksom konsumtion.  Även reparationer av bilar och hemmet samt inköp av saker som gått sönder såsom kylskåp och diskmaskiner. Många lånar också 30 000 kronor för att finansiera semesterresor. Ett belopp om 30 000 kronor kan räcka för hela familjen en vecka vid en enklare semester inom landets gränser eller en weekend för två av lite lyxigare karaktär. Vart du använder pengarna du lånar av Flexkontot till är upp till dig. Flexkontot erbjuder även mindre lån på t ex 5 000 kr och 15 000 kr.

Välkommen med din ansökan om att låna 30 000 kr.

Vanliga frågor om att låna 30 000 kr

Kan jag låna 30 000 kr trots betalningsanmärkningar?

Ja, det är möjligt. Hos oss på Flexkontot går det bra att låna 30 000 kronor trots tidigare betalningsanmärkningar. Det här gäller under förutsättning att du har ordning på din ekonomi i övrigt, klarar vår kreditprövning och har ekonomiska förutsättningar för att betala tillbaka pengarna tillsammans med tillhörande ränta och avgifter.

För att säkerställa att du kan betala tillbaka pengarna gör vi alltid en kreditprövning efter att du skickat in din ansökan. Vid den tittar vi på saker som din inkomst, anställningsform, befintliga skulder och liknande. Om vi bedömer att du kan betala tillbaka pengarna behöver inte en anmärkning vara ett hinder.

Är det möjligt att låna 30000 kr utan UC?

Ja, idag finns det många långivare som erbjuder möjligheten att låna 30 000 kronor utan att en kreditförfrågan registreras hos UC. Hos oss på Flexkontot slipper du helt en notering hos UC när du lånar 30 000 kronor eller något annat belopp.

Vi hämtar nämligen våra kreditupplysningar från Bisnode. En kreditupplysning hos Bisnode plockas inte upp av UC och kommer därmed inte att synas om någon begär en UC-upplysning på dig i framtiden.

På så sätt undviker du att försämra din UC-score på grund av extra upplysningar när du lånar pengar via oss. Något som kan vara en fördel om du funderar på att teckna ett litet större i framtiden och vill maximera dina chanser att få en bra ränta.

När betalas pengarna jag lånar ut till mitt konto?

Vi på Flexkontot erbjuder utbetalning till ditt konto redan samma dag som din ansökan godkänns när du lånar 30 000 kronor. När pengarna betalas ut i praktiken och när de finns på ditt konto hänger dock på när du ansöker. Vi gör utbetalningar och hanterar ansökningar under kontorstid på vardagar.

Ansöker du under en vardag har du alltså goda möjligheter att få pengarna utbetalda redan samma dag. Ansöker du efter kontorstid kan vi påbörja utbetalningen tidigast nästkommande vardag. Tänk också på att det kan ta lite olika tid innan pengarna landar på ditt konto beroende på vilken bank du har. Räkna med 1-2 bankdagar i normalfallet. Som ny kund har du även möjligheten att välja Swish som utbetalningsmetod.

Krävs det någon säkerhet när jag lånar 30 000 kronor?

Nej, när du lånar 30 000 kronor av oss på Flexkontot krävs ingen underliggande säkerhet. Det här innebär att lånet inte är låst till en specifik vara eller ett särskilt ändamål som exempelvis ett bolån eller ett billån med säkerhet är.

Du kan därmed använda pengarna du lånar till precis vad du vill. Vanliga användningsområden för lån på 30 000 kronor är helt vanlig konsumtion som köp av elektronik, resor och akuta utgifter, till exempel om du behöver reparera bilen eller gå till tandläkaren.

Vad är kraven för att låna 30 000 kronor?

För att låna 30 000 kronor hos oss på Flexkontot krävs att du är minst 18 år vid ansökningstillfället och att du har en årsinkomst på minst 120 000 kronor. Du behöver även vara bosatt och folkbokförd i Sverige. Vidare ska du ha ett svenskt bankkonto och BankID:et krävs för att identifiera dig och för att signera din ansökan.

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för dig som vill låna 30 000 kronor, under förutsättning att du lever upp till grundkraven och klarar den kreditprövning vi alltid gör efter mottagen ansökan. Däremot kan vi inte erbjuda dig ett lån om du har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.